Verform takpanner

Skal du bytte tak? Det er flere grunner til å legge nytt tak med Verform Takpanner. Løsningen er rimelig og monteringen enkel, slik at du sparer både tid og penger. Ståltak fra Verform er robust og tåler vær vind, selvfølgelig.

Norske ståltak for norske hjem

Vi som bor i Norge, vet å kle oss godt etter vær og vind. Sånn bør vi også tenke om huset vårt, og taket vi velger. Verform Takpanner er, som våre andre ståltak, produsert i Norge – for norske hjem. Det betyr at vi har tatt høyde for det norske, lunefulle klimaet. Gjennom 35 år har vi opparbeidet oss bred erfaring og solid fagkunnskap når det kommer til tak. Og i all den tid har vi utviklet og forbedret ståltakene slik at de skal leve opp til den kvaliteten vi synes taket ditt bør ha.

Takplater med enkel montering

Verform Takpanner i stål egner seg godt til både nybygg og rehabilitering. Disse takpannene kombinerer tegltakets klassiske utseende med stålplatenes solide egenskaper: Ståltaket er sterkt og veier lite. Takplater i stål er dessuten enkle å montere og vedlikeholde. Denne bestselgeren innen takplater i stål er skapt for å vare i tiår etter tiår.  Disse takplatene passer på alle ståltak med helning ned til 14 grader. Se hvilke farger du får takplatene i her.

Skal du legge nytt tak? Med Verform Takpanner velger du ståltak fra øverste hylle.

Garanti

Med våre takplater har du en garantiordning på inntil 30 år for gjennomrusting, […]
Les mer om Garanti

Montering

Skal du skifte tak? Finn ut hvordan du legger nytt tak med Verform Takpanner.
Les mer om Montering

Oppbygning

Rundt stålkjernen i takpannene ligger flere lag som gjør ståltaket slitesterkt […]
Les mer om Oppbygning

Tilbehør

Bestill komplett pakke med alt du trenger av tilbehør til taket, som beslag, […]
Les mer om Tilbehør
Nå har vi gjort det enklere for deg å beregne det du trenger til ditt tak!

Beregn ditt tak
Bilde av takberegneren