Om oss

Verform produserer tak av beste stålkvalitet, og i 35 år har vi vært har en av Norges ledende produsenter av profilerte stålplater og beslag for tak og vegg.

Produsent av tak- og veggplater i kvalitetsstål

Vi tilbyr en komplett takløsning for alle typer bygg, og vår visjon er å etablere trygghet og lyst til å være under våre tak. Kundene kjenner oss igjen på vår gode service, og at vi leverer produkter av høy kvalitet som er enkle å montere. For ikke å nevne våre konkurransedyktige priser.

Hvorfor velge oss?

Du får kjøpt takplater og andre Verform-produkter hos forhandlere i hele Norge. Her finner du din nærmeste butikk.

Noen av fordelene ved å velge oss:

 

  • Spar penger: Våre ståltak er rimelige
  • Spar tid: Enkel og rask montering
  • Norsk kvalitet og gode garanti-ordninger
  • Stålplatene kan bestilles på eksakte mål
  • Vi har markedets beste leveringsløsning, og leverer innen 10 virkedager fra bestilling
  • Vi har full produksjon hele sommeren
  • Verform har en smidig organisasjon, noe som gjør at du får raskt svar og hjelp

Vi er alltid tilgjengelige –  alltid leveringsdyktige.

Vi tar ansvar

Ingen forurensing – miljøvennlige produkter.

Alle våre takplater blir produsert i fabrikken i Meråker. Her bruker vi elektrisk energi til rullforming av platene, til å varme opp fabrikken, og til transport i produksjonslokalene. På den måten har vi ingen utslipp, hverken i luft eller vann. Produktene fra fabrikken blir sendt med bil, og noe videre med båt.

Fordi vi rullformer takplater og knekker beslag av de ferdiglakkerte stålrullene, forurenser vi ingenting ved fabrikken i Meråker. Strenge sikkerhetskrav og kontroller sørger for at produksjonen går riktig for seg. På flere måter, og i alle ledd, sikrer vi at vi utfører arbeidet vårt på en god måte, både forskriftsmessig og samfunnsmessig.

Vi tar tak

Verform jobber innovativt. Vi søker hele tiden å finne frem til de beste takproduktene, tilbehørsløsningene og servicerutiner. Dette viktige arbeidet gjøres i tett samarbeid med dyktige leverandører, forhandlere, kunder og de fremste aktører på kommunikasjon og markedsforståelse.

I 2016 feirer vi med stolthet fylte 35 år ved å tilby dere Verform Beregningsprogram for tak som nettapplikasjon. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hvordan dere opplever tilgangen på informasjon, selve kjøpsopplevelsen og evt. andre forhold og momenter dere knytter til Verform. Vi utvikler oss i riktig retning, sammen med dere. Vi lytter til dere.Nå har vi gjort det enklere for deg

å beregne det du trenger til ditt tak!


Beregn ditt tak
Bilde av takberegneren